úvodobsahfórum
www.poznanie.sk
stiahnuťlinkye-mail
Aktuálny čas je Štv, 28. Mar 2024, 22:20

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Štv, 11. Júl 2013, 20:26 
Offline

Registrovaný: Štv, 11. Júl 2013, 20:06
Príspevky: 2
Pekný deň všetkým :)
Potrebovala by som poradiť v niečom na čo som zatiaľ nikde nenašla odpoveď. Pred pol rokom som sa dozvedela, že som pozemským vteleným anjelom. Počula som, že ľudia môžu mať okrem strážneho anjela, ktorého získajú pri narodení aj takého ako som ja. Úlohou je pomáhať a poradiť v živote, tiež davať pozor, aby nezišiel z dobrej cesty a pod. Mojou otázkou je, že ako môžem zistiť, či som strážnym anjelom daného človeka? K niekomu už 2 roky cítim akési silné puto...jednoducho mám pocit, že musím naňho dávať pozor, stáť pri ňom a pomáhať mu. K ničomu inému to neviem pripisovať. Za odpoveď vopred veľmi ďakujem :)


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Štv, 11. Júl 2013, 22:16 
Offline

Registrovaný: Pon, 01. Okt 2012, 23:42
Príspevky: 505
Aj Vám prajem pekný deň,

v prvom rade by ste mali trošku vytriezveť z toho, že ste anjel :-) Anjeli sú výhradne poslovia a zvästovatelia Božej Vôle ako sa to stalo napríklad matke Ježiša, Marii pri zvästovaní narodenia Syna Božieho a podobne. Anjeli sa vôbec neinkarnujú do ľudských tiel pretože nemajú slobodnú vôlu ale sa zachvievajú len vo Vôli Božej. Nemohli by preto vôbec normálne medzi ľuďmi fungovať a pozemská skúsenosť pre nich preto nemá význam ich úloha vo Stvorení je iná ako úloha ľudí.

To čo sa verejne hovorí a myslí pod strážnym anjelom sú v skutočnosti ľudský duchovia v záhrobí, ktorí prijali úlohu napomáhať konkretnej osobe v jej duchovnom raste a ju ochraňovať a nazývajú sa duchovní pomocníci alebo duchovní vodcovia. Je to ich duchovné rozhodnutie a odčiňujú si tak karmu, ktorú inak by museli odčiniť žitím na zemi. Sú to vždycky duchovia ktorí sú duchovne na vyššej úrovni ako ochraňovaná osoba ale zase nie nejako vysoko aby ešte stále mohli byť v kontakte s chránencom. Jasnovidný ľudia ich vidia ako svetlých duchov a mýlia si ich z anjelmi lebo vyžarujú veľa svetla.

Ak k niekomu cítite silné puto tak je to najskôr karmického pôvodu z Vášho minulého života. Môžete citiť veľkú lásku a potrebu nejakú osobu ochraňovať ak ste už predtým mala s touto osobou nejaký láskyplný vzťah ktorý pretrval "za hrob".

Prajem Vám veľa šťastia a lásky.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Štv, 11. Júl 2013, 23:39 
Offline

Registrovaný: Pon, 05. Nov 2012, 21:05
Príspevky: 843
Bydlisko: Nová Ľubovňa
To isté, čo napísal pán Vricman, to hovorím i ja: Vytriezvite z takejto bludnej predstavy. Anjel bytosť, človek je duch. Anjel je posol Božej Vôle a nachádza sa výhradne v Božsky- bytostnom. Samozrejme, anjeli sú i v duchovno- bytostnom, avšak najviac anjelov je v Božsky- bytostnom. Bytosť môže plniť iba Vôľu Božiu, nemajú slobodnú vôľu! Duchovia ju majú.
Čo sa týka anjelov strážnych. Oni predsa neexistujú! Neexistujú anjeli strážni. Existujú iba duchovní pomocníci človeka, zväčšia, zosnulé duše, ktoré si uvedomili svoje pochybenia a chcú svoje pochybenia napraviť tým, že pôsobia na človeka, ktorý holduje rovnakému sklonu, k akému oni holdovali v minulosti ( napríklad alkoholizmus), aby ten sklon zanechal. Ak ten sklon zanechá, zosnulá duša tým odpykala svoju vinu a môže vystúpiť vyššie. Daný človek dostane iného duchovného pomocníka...


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Pia, 12. Júl 2013, 20:05 
Offline

Registrovaný: Pon, 05. Nov 2012, 21:05
Príspevky: 843
Bydlisko: Nová Ľubovňa
Pani Roxanne, vďaka, že ste otvorili túto tému. Chválim Vás. Je potrebné, aby mal už konečne človek v tých anjeloch jasno. Existuje kopu cirkevných a ezoterických škôl a kopu stránok na internete a kopu kníh o komunikáciach s anjelmi, v 90%, sú to samé nonsensy, ako napríklad pán Benda so svojimi Vesmirnými lidmi... Niekedy si navzájom i protirečia, atď. V Božom diele ( Božsky- bytostná ríša, praduchovná ríša, duchovná ríša, oblasť bytostného kruhu a hmotnosť) existujú dva základné druhy: druh duch a druh bytosť. Druh duch nesie v sebe slobodnú vôľu, druh bytosť nenesie v sebe slobodnú vôľu, preto môže plniť jedine Jeho Vôľu. Tí, ktorí sú v Božsky- bytostnom druhu bytosť nazývame anjeli, teda poslovia. Anjel znamená posol. Anjeli sú i v praduchovnej a v duchovnej ríši, avšak najviac ich je v Božsky- bytostnom. Oni však vôľu nemajú.
Vy však máte slobodnú vôľu, alebo sa mýlim?
PS: To iba pán Benda z Vesmirných lidí vidí vo viacerých ľuďoch vtelených anjelov i z 10- tej astrálnej dimenzii a podobné nonsensy.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Pon, 15. Júl 2013, 17:22 
Offline

Registrovaný: Štv, 11. Júl 2013, 20:06
Príspevky: 2
Máte pravdu :) Dneska je veľmi ťažké nájsť tie správne informácie o takýchto veciach. Jednak sa tým zaoberá veľmi málo ľudí, tiež na internete sú rôzne názory a ťažko vybrať čo je pravdivé. Čítala som , že pozemských anjelov je viac druhov.V internetových článkoch sú spomínané napríklad Vtelení anjeli, vesmírne inkarnované bytosti, nové duše alebo elementárne bytosti. Ich úlohou je pomáhať ľuďom a rozširovať svetlo. Čo si o tom myslíte Vy?


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Pon, 15. Júl 2013, 17:55 
Offline

Registrovaný: Pon, 01. Okt 2012, 23:42
Príspevky: 505
Roxanne píše:
ˇ... Čítala som , že pozemských anjelov je viac druhov.V internetových článkoch sú spomínané napríklad Vtelení anjeli, vesmírne inkarnované bytosti, nové duše alebo elementárne bytosti. ...


Väčšina týchto informácii pochádza od tz. chanelingových ľudí, ktorí sú medialne nadaní a príjmajú informácie od záhrobných duchov.

Samozrejme, že prijmajú od temnejšich duchov zo záhrobia, ktorí sú škodoradostní a v svojej zlej povahe zásobujú týchto chanelerov dezinformáciami a fantastickými neskutočnými informáciami. Vydávajú sa za kde koho a takto šíria medzi ľudmi dezinformácie lebo ich chcením je škodiť poprípade sami sú oklamaní a veria bludom a preto sa nachádzajú v nižšich ríšach blízko Zeme kde môžu nadviazať medialny kontakt s človekom žijúcim na Zemi.

Použite svoju prísnu logiku a svoj cit pri posudzovaní informácii, ktoré príjmate a hľadajte Pravdu a Svetlo, ktoré sa dá ľahko vycítiť.

"Len Pravda Vás oslobodí !" - Ježiš

Opakujem pre Vás - anjel sa nemôže inkarnovať na Zem, pozemský anjel neexistuje.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Pon, 15. Júl 2013, 18:20 
Offline

Registrovaný: Pon, 01. Okt 2012, 23:42
Príspevky: 505
Skôr ako na anjelov Vaša otázka smerovala na duchovný vývoj na Zemi.

Ano, na Zem sa v určenú dobu inkarnujú vysoký vyspelí svetlí ľudskí duchovia, ktorí prinášajú pre ľudstvo v rôznych odvetviach aj v duchovnej oblasti pokrok. Sú to však vždy iba obyčajní ľudia aj keď už duchovne pokročilí.

Často v dôležitých etapách ľudstva sa dokonca inkarnovali ľudský duchovia z Raja - z Kráľovstva Božieho aby splnili nejakú duchovnú úlohu podľa Božej vôle a priniesli ľudstvu duchovné osvietenie a pokrok.

Iná situácia bola pri inkarnáciach Synov Božich, Ježiša a Imanuela, to je špecialny prípad a vtedy došlo ako sprievodný jav aj k neobvyklím inkarnáciam duchov z vysokých duchovných ríši z Raja, ale vždy to boli ľudský duchovia a nie anjeli.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Uto, 16. Júl 2013, 16:36 
Offline

Registrovaný: Pon, 05. Nov 2012, 21:05
Príspevky: 843
Bydlisko: Nová Ľubovňa
Druh duch môžeme rozdeliť do troch skupín:
[list=]Prastvorení duchovia,
stvorení duchovia a
vyvijajúci sa duchovia.[/list]
My patríme k vyvijajúcim sa ľudským duchom.
Na pomoc vo vývoji ľudského ducha sa tu inkarnovali stvorení duchovia ako napríklad Hialfdar pred 3 000 000 rokov, starozákonní proroci a mnohí pripravovatelia ciest k Pravde.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Uto, 16. Júl 2013, 17:51 
Offline

Registrovaný: Pon, 01. Júl 2013, 22:18
Príspevky: 13
Prečítala som si všetky vaše pripomenky a kadejake poznatky ste vmiešali do duchovna-existuju duše či nie? ak existuju tak existuju aj duše osvietené,s krídlami ktorý bojujú a strážia a duše čo su temneho charakteru,lebo ich viedla temna duchovna bytost na nesprávne cestičky.chamtivosti,lenivosti,zakernosti atd.Vneste si toto do maleho novovnarodeného dietatka-aku ma dušičku???? bez osvietenia?svieti? ak svieti tak je narodené z čistej lásky dvoch a má vysoke predpoklady,že bude krásne:múdre:úspešné atd.Jedným slovom to bude tak dobrý človek,ako anjelik s nadherným usmevom.Bude celá jeho bytost aj aura žiarit.Duhove detičky su kreatívne ale taktiež prijímaju všetko s duchovnej oblasti.Take dieta vyrastie a bude žit štastne,lebo ho budu viest vyššie duchovne bytosti celou cestou života ak si nedá zviest zlými myšlienkami a zlou výchovou.Odporúčam najskor vidiet a potom hovorit.My oslovený bohom sme dostali odpustenie za naše hriechy,lebo sme boli poslední a týrali nás.Podla písmen: poslední budú prví.Samozrejme po dlhom duchovnom učení o pravde.Ten kto pozná pravdu je oslobodení.Dajšia fáza je domýšlavost a pokryvenie mysle temnými.Pokial ide o coty a emocie tak to neoklamu ani keby neviem čo.Vnímanie svojich vnutoených pocitov a prveho dojmu je to správne.Ak pani má pocit,že má niekoho ochranovat,tak ho má ochranovat.žiadna duchovná bytost by nezastavila človeka ktorý byje rukou toho druheho.Su na to ludia motivovaný z duchovneho sveta za nejakým doležitejším umyslom.Takto vyrastaju aj léviti.Necítim sa ani ja dobre v tomto svete.Všetko mi vadí a to hlavne nespravodlivost a bordel.Mala som víziu,že 2.2.2017 sa začne vojna.Nostradamus,Edgar Ceisi,Blavatska a iný boli uvolnení a písali taktiež buducnost iba z toho čo jemnohmotnou dušou videl a zažil.poniektorý vedeli čítat a vidiet cele deje z toho čo sa odohrá v akáši,nepísanej knižnici éteru,čo je tiež možné.Duša cestuje aj v čase.Ja osobne som stále terčom ako že som cvok.Lebo ked stojím vedla niekoho cítim viacnásobne kde a čo ho bolí.Naša dušička je osvietená a jemnohmotné cítenie je vyvynuté na pár metrov.Nechcite vediet ako sa cítim v nejakej čakárni.A to mám overené viackrát.Mimotelove zjavenie som zažila asi dva krát.My sme už počas života učený.Svetost som dosiahla vlani konom leta.Normalne som pocitovala jemnu koronu nad hlavou.Samozrejme, kto to prijme,ako svoje poslanie aj po úmrtí tela.Ináč žijem bežným pracujúcim životom,plný iných povinností okolo domu,a tak.Kto robí zle nech robí zle nadalej,kto koná dobre nech koná nadalej a kto je svetí nech sa posvecuje nadalej.Každí kto hladá pravdu nájde ju.Každý kto prosí dostane podla zásluhy.a poniektorý si povedia,že je to somarina.Ja verím,že máte dušu a predsa som ju nevidela.Ja verím vo večný život,lebo som ho videla.Duša može byt večná,ale sa treba snažit byt dobrým a íst v živite tou svetlejšou cestičkou.Nedat sa zviest klamlivými myšlienkami.Telo-duša a mysel.Ako láska viera a nádej


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Strážni Anjeli
PoslaťNapísal: Uto, 16. Júl 2013, 18:19 
Offline

Registrovaný: Pon, 05. Nov 2012, 21:05
Príspevky: 843
Bydlisko: Nová Ľubovňa
Páni Elizabeth, podľa učenia Posolstva Grálu, iba príslušníci druhu bytosť nosia krídla a sú anjelmi. Krídlo je symbolom čistého zachvievania vo Vôli Božej. Samozrejme sú to príslušníci druhu bytosť v Božsky- bytostnej a v duchovnej ríši. Bytosti bytostného kruhu, ktorý je medzi duchovnou ríšou a hmotnosťou, nenosia anjelské perute, nie sú anjelmi.


Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 49 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB © Group, Style.